- دوشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۷:۵۵
- دستهبندی: دانشبنیانها
- کد خبر: 1403061911827
- خبرنگار : 30057
- چاپ
رئیس پارک فناوری پردیس از تاسیس منطقه بینالمللی نوآوری ایران خبر داد و گفت: واحدهای فناور منتخب و برتر عضو منطقه با معرفی پارک، در چارچوب توافق معاونت علمی و گمرک جمهوری اسلامی ایران به عنوان فعال مجاز اقتصادی انتخاب میشوند.
به گزارش ایسنا، مهدی صفاری نیا در بیست و دومین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس اظهار کرد: منطقه بینالمللی نوآوری ایران با هدف ارتقای جایگاه جهانی کشور در فناوری و نوآوری و تبدیل ایران به قطب فناوری جهان اسلام، افزایش سهم فناوری صنایع دانش بنیان در اقتصاد و درآمد ملی و دستیابی به علوم و فناوریهای پیشرفته در ۲۴ تیرماه سال ۱۴۰۳ در جلسه هیئت وزیران تصویب شد.
وی سلامت، فناوری اطلاعات و ارتباطات، میکروالکترونیک، هوش مصنوعی و انرژیهای تجدید پذیر را اولویتهای منطقه نوآوری دانست و افزود: منطقه بینالمللی نوآوری ایران یک زیست بوم جامع کار و زندگی با هدف توسعه فناوری و نوآوری کشور برای پیشبرد و توسعه فعالیتهای دانشی و اقتصادی شرکتها، کارآفرینان، مراکز رشد، شتاب دهندهها و بازیگران داخلی و خارجی است.
صفاری نیا تصریح کرد: این منطقه با محوریت پارک فناوری پردیس مدیریت و راهبری میشود و اشخاص حقیقی و حقوقی در منطقه میتوانند از خدمات و مزایای منطقه و پارک فناوری پردیس برخوردار شوند.
وی اکوسیستم نوآوری در منطقه بینالمللی نوآوری ایران را شامل سرمایهگذاران، شرکتهای بینالمللی و بزرگ ملی، شرکتهای نوآور، استارتاپ، خدمات تخصصی و استخر ایده و اختراع عنوان کرد و یادآور شد: واحدهای فناور منتخب و برتر عضو منطقه، با معرفی پارک در چارچوب توافق معاونت علمی و گمرک جمهوری اسلامی ایران به عنوان فعال مجاز اقتصادی انتخاب میشوند.
رئیس پارک فناوری پردیس گفت: همچنین به منظور ترخیص صدور کالاهای وارداتی یا صادراتی واحدهای فناور مستقر در منطقه، گمرک جمهوری اسلامی ایران موظف است تمهیدات و تسهیلات لازم و ایجاد گمرک تخصصی را فراهم کند.
وی ادامه داد: دو نهاد «وزارت امور خارجه » و «سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فناوری و فنی ایران» موظف هستند نسبت به جذب یا همکاری با کارآفرینان و متخصصین ایرانی غیر مقیم و سرمایهگذاران خارجی برای سرمایهگذاری در حوزه فناوری با اولویت در منطقه اقدام کنند. همچنین وزارت امور خارجه موظف است در مذاکرات و معاهدات منطقهای و بینالمللی و همکاری با سازمانهای بینالمللی برنامههای علمی فناوری و نوآوری را با اولویت منطقه پیگیری کند.
صفاری نیا گفت: وزارت صنعت معدن و تجارت نیز موظف به تعیین مشوقهای لازم است و به گونهای برنامهریزی کند تا استقرار بخشهای تحقیق و توسعه بنگاههای بزرگ صنعتی در این منطقه بینالمللی در اولویت قرار گیرند. همچنین نسبت به اولویت استفاده از ظرفیت فناوری منطقه در اجرای پروژهها و طرحهای خود اقدام کند.
رئیس پارک فناوری پردیس گفت: وزارت صنعت معدن و تجارت، وزارت امور اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی موظف به ایجاد تسهیل در تامین مالی خارجی براساس رفع موانع و کمک به توسعه و تقویت نهادهای تخصصی مستقر در منطقه بینالمللی نوآوری است. تامین ارز واردات شامل تجهیزات، ماشین آلات و مواد اولیه واحدهای فناور مستقر در منطقه و تخصیص و پیگیری رفع تعهدات ارزی کالاهای مورد نیاز آنها را با تایید پارک و با رعایت قوانین و مقررات در اولویت قرار دهند.
وی گفت: صندوق توسعه ملی در چارچوب ضوابط و مقررات اساسنامه سرمایهگذاری و اعطای تسهیلات ارزی و ریالی از محل منابع صندوق، حمایت از این منطقه را در اولویت خود قرار دهد.
صفاری نیا خاطرنشان کرد: گمرک جمهوری اسلامی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف هستند نسبت به ترخیص تجهیزات ماشین آلات و مواد اولیه توسط واحدهای فناور مستقر در پارک فناوری پردیس و رفع تعهد ارزی وارد کننده با رعایت قوانین و مقررات و معرفی پارک اقدام کنند.
به گفته این مقام مسوول، استقرار و فعالیت واحدهای متقاضی تا رده ۳ زیست محیطی طبق ضوابط استقلال واحدهای صنایع پیشرفته و فعالیتهای دانش بنیان در منطقه مجاز است.
رئیس پارک فناوری پردیس گفت: سازمان ملی استاندارد برای ایجاد نشان ویژه صدور گواهی انطباق و گواهی برای محصولات تولید شده در منطقه و سازمان توسعه تجارت ایران برای اعطای نشان تجاری محصولات منطقه با رعایت قوانین و مقررات اقدام کنند.
وی گفت: ایجاد تالار معاملات فناوری کشور در منطقه و ساماندهی کارگزاران تجارت فناوری ساز و کار تبادل فناوری و بازاریابی فروش محصولات دانش بنیان از طریق شبکه فن بازار ملی ایران در سطح ملی و بینالمللی انجام پذیر است.
صفاری نیا گفت: تمام دستگاههایی که به نوعی ارائه دهنده خدمات به شرکتهای مختلف و فناور محور هستند مانند سازمان امور مالیاتی، بیمه مرکزی، سازمان توسعه تجارت، سازمان غذا و دارو، سازمان ثبت و غیره میز خدمت در پارک مستقر میکنند. همچنین ستاد تسهیل رفع موانع تولید استان تهران موظف است رفع موانع تولید و تسهیل فعالیت واحدهای فناور منطقه را در اولویت قرار دهد.
انتهای پیام
-
بیست و دومین اجلاس پارک فناوری پردیس
نفت در افق آینده از مزیت رقابتی جهانی خارج میشود
-
معاون علمی رئیسجمهور:
در دهه ۹۰ فناوری در کشور رشد یافت ولی این کافی نیست
-
بیست و دومین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس
۸ محصول جدید شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس رونمایی شد
- خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما بوکینگ مبلمان اداری دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلایتودی بلیط هواپیما تور دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ ژل میکروسیلیس تعمیر ژنراتور قیمت میلگرد امروز سنگ قبر خرید هاست خرید سرور مجازی بلیط اتوبوس HP خرید سرور تاریخ ما دانلود ریمیکسهای جدید دانلود آهنگ معروف خرید نهال erp نرمافزار مانتو چاپ لیبل ICDL مدرک خرید سی پی کالاف دیوتی موبایل نیکو جم
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.