- پنجشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۶
- دستهبندی: فناوری
- کد خبر: 1403090805432
- منبع : پارک فناوری پردیس
- چاپ
در دو پنل تخصصی با حضور نمایندگان صنعت معدن و فعالان زیستبوم نوآوری که به همت منطقه بینالمللی نوآوری ایران و در حاشیه نمایشگاه صنعت معدن برگزار شد، بر ضرورت همکاری هرچه بیشتر این دو بخش برای توسعه فناوریهای داخلی و رفع نیازهای صنعت معدن تأکید شد.
به گزارش ایسنا، همزمان با برگزاری هجدهمین نمایشگاه بینالمللی معدن، صنایع معدنی، ماشینآلات و تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته، دو پنل تخصصی چالشها و ظرفیتهای همکاری صنعت معدن و زیستبوم نوآوری به همت منطقه بینالمللی نوآوری ایران برگزار شد.
در پنل نخست و با موضوع ظرفیتهای همکاری صنعت معدن و زیستبوم نوآوری، محسن پیلاننژاد مدیرکل برنامهریزی و امور اقتصادی پارک فناوری پردیس با اشاره به ظرفیتهای منطقه بینالمللی نوآوری ایران و مصوبات دولت برای تسهیل تجاریسازی فناوری در این منطقه، بر اهمیت این منطقه در توسعه فناوریهای موردنیاز صنعت معدن تأکید کرد.
احمد عسگری مدیرکل سرمایهگذاری و بومیسازی فناوری پارک فناوری پردیس نیز در این پنل تخصصی با اشاره به ظرفیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان در کشور گفت: قریب ۳۰ درصد از این شرکتها این ظرفیت را دارند که در صنایع معدنی به کمک این صنعت بیایند.
ایمان اعیانی مدیرکل دفتر شرکتهای نوآوری و فناوری معاونت علمی نیز با اشاره به امکان ایجاد شده در قانون جهش تولید دانشبنیان در خصوص استفاده صنعت از اعتبار مالیاتی در قراردادهای پژوهش و سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان، این قانون را گامی مهم در جهت توسعه همکاریهای صنعت و دانشگاه دانست.
در پنل دوم با موضوع چالشهای همکاری صنعت معدن و زیستبوم نوآوری، نمایندگان شرکتهای بزرگ معدنی کشور از جمله حمیدرضا کربلاییان از سنگآهن مرکزی ایران، میر سینا امیر شنوا از چادرملو و مهدی حاج اسماعیلزاده از صنایع مس ایران به بیان چالشهای موجود در صنعت معدن و راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.
اهم این چالشها شامل تعریف و اعلام نیازهای فناورانه در صنعت، کاهش عیار معادن و افزایش قیمت انرژی، ریسکپذیری صنعت در بهدستآوردن فناوریهای خارجی و لزوم ایجاد فرهنگ نوآوری در سازمانها بود.
به گزارش روابطعمومی منطقه بینالمللی نوآوری ایران، در این پنل همچنین مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی به لزوم ایجاد فرهنگ نوآوری و استفاده از فناوری در رأس و بدنه سازمان و همچنین اصلاحات ساختاری در سازمان از جمله تعریف واحد بومیسازی ذیل واحد تحقیق و توسعه اشاره کرد.
مجتبی رضایی مدیرعامل یک شرکت عضو منطقه بینالمللی نوآوری ایران نیز به ریسکپذیری صنعت در بهدستآوردن فنّاوری در کشورهای دیگر و همچنین چالش خرید خارجی باوجود اطلاع از تولید محصول باکیفیت داخلی اشاره کرد.
بر اساس این گزارش، شرکتکنندگان در این دو نشست بر اهمیت ایجاد همکاریهای مستمر میان صنعت و زیستبوم نوآوری، تعریف پروژههای بزرگ بر مبنای توان داخلی و اعتماد به شرکتهای دانشبنیان تأکید کردند.
ایجاد گفتمان نوآوری، ایجاد CVCها و مراکز نوآوری از جمله اقدامات انجام شده در راستای تعامل صنعت معدن و زیستبوم نوآوری است که حاضران در این نشستها به آن اشاره و بر لزوم توسعه این اقدامات اشاره داشتند.
در پایان این دو پنل نیز بر ضرورت ایجاد یک بستر مناسب برای تعامل هرچه بیشتر صنعت معدن و زیستبوم نوآوری تأکید شد. همچنین، مقرر شد که کمیتهای مشترک برای پیگیری مصوبات این نشست و رفع موانع موجود تشکیل شود.
انتهای پیام
- خرید برنج ایرانی قیمت برنج ایرانی جمینجا خرید سی پی بلیط فلایتودی بلیط هواپیما سرور مجازی ایران طراحی سایت لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس HP خرید سرور خرید نهال erp نرمافزار مانتو چاپ لیبل ICDL مدرک خرید سی پی کالاف تعمیرکار جک پارکینگی دانلود فیلم مزایده خودرو دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما بهترین جراح بینی حرف آخر آژانس مسافرتی سفریار خرید سرور مجازی خرید بلیط هواپیما پهنای باند اختصاصی بوکینگ خرید هاست
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.